Vizita a Papei Francisc la un magazin de discuri din Roma - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2023 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Vizită a Papei Francisc la un magazin de discuri din Roma

[2022-01-11]
O fotografie care îl arată pe Papa Francisc ieșind dintr-un magazin de discuri a devenit virală marți, 12 ianuarie 2022, pe rețelele de socializare, în timp ce oamenii s-au întrebat: „Ce a cumpărat Pontiful?” Javier Martínez-Brocal, directorul agenției internaționale de știri Rome Reports, a postat pe Twitter fotografia alb-negru, împreună cu un text în spaniolă care spune doar atât: „Papa într-un magazin de discuri din Roma”. Fotografia îl arată pe Pontif purtând mască și ieșind dintr-un magazin cu un panou deasupra intrării, pe care scrie „Stereosound”. Un alt semn din apropiere scrie „dischi”, adic㠄discuri”. În interiorul vitrinei magazinului, fotografia dezvăluie un brad de Crăciun împodobit cu discuri drept ornamente.

Potrivit La Stampa, Papa Francisc a vizitat magazinul recent renovat pentru a-l binecuvânta. În timpul celor 12 minute petrecute în interiorul magazinului de lângă Panteon, a primit de la proprietarii magazinului un disc de muzică clasică. Ziarul relatează că proprietara, pe numele ei Letizia, împreună cu fiica și ginerele ei, sunt vechi prieteni cu Pontiful, care le-a fost client cu mult înainte să devină Papă. El le-a promis că se va întoarce într-o zi și îi va vizita ca Papă, citim în articol. Acum pare să fi făcut tocmai aceasta.
Famiglia Cristiana scrie că proprietara a explicat: „Ne-a vizitat pe când era Cardinal. A fost foarte emoționant. I-am făcut cadou un disc de muzică clasică.” Potrivit Deliei Gallagher de la CNN, un purtător de cuvânt al Vaticanului a confirmat că Papa Francisc a binecuvântat magazinul. Pe lângă fotografie, Martínez-Brocal a distribuit și un videoclip de 24 de secunde cu plecarea Papei Francisc, în timp ce acesta iese din magazin și se urcă într-un Fiat 500L alb. În 2016, Aleteia a raportat că Papei îi place muzica clasică, inclusiv a compozitorilor Mozart, Bach și Beethoven.

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 391, Ultimul acces: 2023-09-20 14:57:31