Editura ARCB: Micul meu Liturghier de dragul lui Isus - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2023 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Editura ARCB: Micul meu Liturghier de dragul lui Isus

[2022-01-22]
La Editura Arhiepiscopiei Romano-Catolice de București a apărut cartea pentru copii Micul meu Liturghier de dragul lui Isus, un îndrumar catehetic atractiv pentru înțelegerea Sfintei Liturghii și a sărbătorilor Anului liturgic. Cartea are 188 de pagini, copertă cartonată, format 13,5 x 17,5 cm.

Conceput astfel încât să fie un însoțitor al copiilor în participarea la Sfânta Liturghie, Micul Liturghier este completat de o învățătură despre primirea Sfintelor Sacramente (Spovada și Împărtășania), cuprinde cele mai importante rugăciuni creștine și se încheie cu un „Glosar pentru părinți, de explicat copiilor” în care se regăsesc termenii liturgici folosiți în interiorul cărții.
Volumul apare în condiții grafice deosebite, fiind bogat ilustrat și bine legat între coperți cartonate, astfel încât copiii să îl poată purta mult timp la Sfânta Liturghie. „Micul meu Liturghier de dragul lui Isus” îi are ca autori pe abatele Aldric de Bizemont și pe Anne de Braux. Ilustrații de Marion Raynaud de Prigny. Traducerea a fost făcută de Adela Maria Porumbel.

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 366, Ultimul acces: 2023-10-03 10:03:09