Episcopia Devei isi premiaza artistii: Diploma de Onoare „Drag de Dumnezeu” - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2023 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Episcopia Devei își premiază artiștii: Diploma de Onoare „Drag de Dumnezeu”

[2022-01-27]
de Sorin Ionițe

Episcopia Devei și Hunedoarei are un nou proiect prin care îi premiază pe artiștii cu drag de Dumnezeu.
Eparhia, în parteneriat cu Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România și Ziarul „Accent Media” din Deva, implementează proiectul „Trăim în Dumnezeu și El trăiește în noi” în cadrul căruia cântăreții de pricesne sunt distinși cu Diploma de Onoare „Drag de Dumnezeu”.
Distincția se acord㠄pentru promovarea prin cântec și trăire sufletească a învățăturii creștine, a Ortodoxiei – care este viața în Hristos, viața în duh și adevăr”.
Prima activitate din proiect a avut loc la biserica din satul Cinciș-Cerna, județul Hunedoara, duminică, 23 ianuarie 2022, unde au fost invitați cântăreții Mariana Suciu, Viorica Brândușan Lupo și Marian Lupo.
După ce au interpretat o serie de pricesne, artiștii au primit Diploma de Onoare „Drag de Dumnezeu”, dar și cărți religioase din partea preotului paroh și alte daruri de la Asociația „Cincișenii”.
Aceeași Diplomă de Onoare a fost atribuită și preotului paroh, Cosmin Gabriel Apetroaei, datorită contribuției sale la atragerea tinerilor din sat în domeniul cântării religioase.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 302, Ultimul acces: 2023-12-02 17:36:32