Biblioteca Metropolitana Bucuresti organizeaza un concurs in cinstea lui I.L. Caragiale - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2023 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Biblioteca Metropolitană București organizează un concurs în cinstea lui I.L. Caragiale

[2022-01-28]
de Andrei Ursulean

Biblioteca Metropolitană din București, prin Direcția Cultură, Învățământ, Turism a Primăriei Municipiului București, organizează concursul de creație teatrală și literar㠄Scârța, scârța pe hârtie”, cu ocazia împlinirii a 170 de ani de la nașterea dramaturgului Ion Luca Caragiale.
Proiectul, organizat în parteneriat cu Teatrul Dramaturgilor Români, se va desfășura în perioada 30 ianuarie – 9 iunie și este dedicat tinerilor cu vârste cuprinse între 14-25 de ani.
Textele compuse trebuie să conțină obligatoriu următoarele replici/expresii: Bravos, națiune! / Eu pentru cine votez?/ Curat murdar/ Certicat medical/ Ori toți să muriți, ori toți să scăpăm!/ Pozițiune turmentată/ Mofturi!/ Sfânta Constituțiune/ Cap ai, minte ce-ți mai trebuie?/ A venit căldura, a trecut durerea.
Înscrierea la concurs se face online la adresa de email eu.scriu@teatruldramaturgilor.ro până la data de 1 iunie, iar câștigătorii vor fi anunțați 8 zile mai târziu, pe data de 9 iunie 2022.
Premiile concursului vor consta în invitații și abonamente la teatru și la manifestările organizate de Teatrul Dramaturgilor Români și de Biblioteca Metropolitană. Totodată, lucrările câștigătorilor vor fi expuse publicului larg prin spectacole – lectură.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 168, Ultimul acces: 2023-03-21 11:30:42