Nepsis Elvetia: Invitatie la „shopping caritabil” pentru persoanele nevoiase din Episcopia Husilor - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Nepsis Elveția: Invitație la „shopping caritabil” pentru persoanele nevoiașe din Episcopia Hușilor

[2022-01-28]
de Ștefana Totorcea

Tinerii de la organizația Nepsis Elveția le propun românilor din această țară să facă o rundă de cumpărături caritabile în beneficiul românilor nevoiași din Episcopia Hușilor. Colecta de haine noi are loc în perioada reducerilor de prețuri la îmbrăcăminte în Elveția.
Sunt invitați să participe românii din parohiile Basel și Berna, Geneva/Nyon, Lausanne, Neuchâtel, St. Gallen și Zürich.
Colecta de haine noi se desfășoară în perioada 15 ianuarie – 15 februarie, când în magazinele elvețiene sunt reducerile de iarnă. Parteneri ai colectei sunt parohiile ortodoxe române din Elveția.
Beneficiarul va fi Asociația Filantropia Ortodoxă Huși a Episcopiei Hușilor, care va distribui hainele personalelor nevoiașe din județul Vaslui.
Punctele de colectare se găsesc pe harta prezentată pe site-ul Nepsis.org.
Partenerii campaniei sunt Favorit Market și Favorit Trans – pentru transport.
Nepsis este o organizație a tinerilor din Mitropolia Ortodoxă Română a Europei Occidentale și Meridionale. Organizația îl are ca ocrotitor pe Sfântul Ioan Casian din Dobrogea, întemeietorul monahismului apusean (sec. al IV-lea), sărbătorit de Biserica Ortodoxă Română în 29 februarie.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 359, Ultimul acces: 2024-04-17 01:09:03