Rugaciuni pentru incetarea ploilor la Onesti - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2021 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Rugaciuni pentru incetarea ploilor la Onesti

[2005-07-12]
Preotii din Municipiul Onesti vor face maine Rugaciuni pentru incetarea ploilor.
In ultimele zile, raurile din apropierea orasului Onesti si-au depasit cotele de atentie si exista astfel riscul unor inundatii.

Parintele Constantin Alupei - protopop al Protopopiatului Onesti ne-a oferit mai multe detalii despre actiunea de maine a preotilor: "Avand in vedere ca, in ultimul timp, tara noastra a fost incercata de ploi abundente, am gasit de cuviinta ca maine, miercuri 13 iulie 2005, preotii din Protopopiatul Onesti sa savarseasca Sfanta Liturghie in care sa fie adaugate si Rugaciuni pentru incetarea ploilor. Orasul Onesti este asezat la confluenta a 4 rauri: Trotus, Oituz, Casin si Tazlau."

Parintele Protopop Constantin Alupei ne-a spus cat de importante sunt aceste Rugaciuni pentru incetarea ploii: "Fiecare dintre noi trebuie sa facem ceva ca sa inceteze aceste ploi. Astfel, preotii si credinciosii trebuie sa se roage, sa inalte rugaciuni la Tatal Ceresc pentru ca sa porunceasca norilor sa inceteze varsarea ploilor."

Sursa: www.MMB.ro


Contor Accesări: 1069, Ultimul acces: 2021-04-22 15:32:48