Cerc pastoral-misionar in Protopopiatul Dorohoi - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2021 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Cerc pastoral-misionar in Protopopiatul Dorohoi

[2005-07-12]
La una din parohiile din comuna Mihaileni - Protopopiatul Dorohoi, judetul Botosani, va avea loc maine un Cerc pastoral-misionar la care vor participa 15 preoti.
In cadrul intrunirii de maine va fi sustinuta lucrarea cu tema "Cinstirea sfintelor icoane in Biserica Ortodoxa" dupa care vor urma dicutii pe baza aspectelor prezentate.

Parintele Stelian Ciurciun - protopop al Protopopiatului Dorohoi ne-a oferit mai multe amanunte despre acest Cerc pastoral-misionar: "Maine, la Parohia Vladeni din Protopopiatul Dorohoi va avea loc un Cerc pastoral-misionar la care vor participa 15 preoti. Intrunirea va incepe in jurul orelor 09.30. Tema intrunirii va fi "Cinstirea sfintelor icoane in Biserica Ortodoxa". Dupa prezentarea temei, vor avea loc discutii pe aceasta tema."

Parintele Protopop Stelian Ciurciun ne-a spus care este scopul organizarii unor actiuni de felul acestui Cerc pastoral-misionar care va avea loc maine in Parohia Vladeni: "Aceste intruniri au loc in scopul de a vedea care este pulsul pastoral al credinciosilor, precum si problemele cu care se confrunta, in vederea gasirii unor solutii de rezolvare."

Sursa: www.MMB.ro


Contor Accesări: 996, Ultimul acces: 2021-04-14 09:39:07