Mitropolia de Hong Kong a donat 500 de mii de dolari pentru victimele dezastrelor naturale care au lovit in decembrie anul trecut intreg Asia - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2021 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Mitropolia de Hong Kong a donat 500 de mii de dolari pentru victimele dezastrelor naturale care au lovit in decembrie anul trecut intreg Asia

[2005-07-12]
Mitropolitul Niketas de Hong Kong a anuntat ca Patriarhia ecumenica, al carei reprezentant este a reusit trimitarea a aporximativ 500 de mii de dolari pentru victimele dezastrelor naturale care au lovit in decembrie anul trecut intreg sud estul Asiei. Aratandu-si multumirea fata de efortuilr personale ale Sanctitati Sale Bartolomeu patriarhul ecumenic de Constantinopol, mitropolitul de Hong Kong a aratat ca ajutorul va permite continuarea activitatilor filantropice ale Bisericii in zonele lovite de tsnunami. Astfel s-a inceput deja constructia unei scoli, a unei clinici a unui centru pentru ingirjirea orfanilor precum si acordarea de burse scolare copiilor fara posibilitati.

Sursa: www.MMB.ro


Contor Accesări: 981, Ultimul acces: 2021-04-22 01:48:43