Calatoria sperantei - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Calatoria sperantei

[2005-12-09]
(Aurel Neatu / AARC Oltenia)
Duminica, 4 decembrie 2005, la sediul Conferintei Oltenia s-au desfasurat lucrarile comitetului executiv, avand ca prioritate pe agenda de lucru bugetul pentru anul 2006. Din partea Uniunii de Conferinte au participat fratii: Teodor Hutanu si Niculescu Emilian, care au avut ocazia sa fie prezenti incepand de vineri in bisericile Conferintei, participand astfel la deschiderea Saptamanii de rugaciune.

Intr-o atmosfera placuta de lucru si partasie frateasca, au fost prezentate programele de activitati ale administratorilor si ale directorilor de departamente pentru anul 2006. A fost prezentata, discutata si adoptata, „Strategia Conferintei Oltenia”, aplicabila pentru 2006, care dezvolta, in conformitate cu strategia quaternala a Uniunii, proiecte bazate pe cinci directii principale:

1. Ridicarea nivelului de exigenta personala pe plan spiritual si profesional;
2. Dezvoltarea interesului pentru puritatea bisericii;
3. Imbunatatirea climatului bisericii locale;
4. Consolidarea si dezvoltarea bisericilor mici sau mari;
5. Misiune – vestirea Evangheliei la orice faptura.

Multumim Domnului pentru modul minunat in care ne-a condus pana aici si, pe deplin constienti ca nimic nu se poate realiza „prin putere” (omeneasca), Il rugam sa conduca fiecare pas al celor ce vor trudi la implinirea planurilor Sale.

Sursa: www.InterCer.ro


Contor Accesări: 986, Ultimul acces: 2024-03-26 05:14:38