Editia a VI-a a Taberei de creatie religiosa "Sfantul Apostol Luca" va avea loc la Parcovaci. - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2021 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Editia a VI-a a Taberei de creație religiosă "Sfântul Apostol Luca" va avea loc la Parcovaci.

[2005-07-14]
A VI-a ediție a Taberei de creație religioasă de la Pârcovaci își deschide în curând porțile.
În perioada 18-24 iulie 2005, în satul de vacanță Pârcovaci din județul Iași, va avea loc Editia a VI-a a Taberei de creație religiosă "Sfântul Apostol Luca" la care vor participa aproximativ 50 de elevi, din parohiile ce aparțin de Protopopiatul Hârlău.
Elevii, copii și adolescenți, aleși în funcție de înclinațiile artistice pe care le dețin, vor fi supravegheati și îndrumati de doi profesorii de Desen din Iași și din Hârlău.
Tabăra de creație religioasă "Sfântul Apostol Luca" din satul de vacanță Pârcovaci include secțiunile: icoană pe sticlă, icoană pe lemn, sculptură religiosă și încondeieri de ouă.
Mai mult, Parintele Nicolae Crăciun - protopop al Protopopiatului Harlau a precizat că, spre deosebire de edițiile precendente la care premiile au fost oferite de Mitropolia Moldovei și Bucovinei, în 2005, premiile constând în obiecte pentru desen, îmbrăcăminte și încălțăminte vor fi oferite de o fundatie umanitara World Wision din Iași.
Ca și în edițiile trecute, cele mai bune lucrări vor rămâne la Protopopiatul Hârlău pentru organizarea unor expoziții.

Sursa: www.MMB.ro


Contor Accesări: 994, Ultimul acces: 2021-04-17 23:17:06