Apel la rugaciune si actiune pentru ajutorarea sinistratilor din Moldova - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2021 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Apel la rugaciune si actiune pentru ajutorarea sinistratilor din Moldova

[2005-07-14]
In aceste momente de grea incercare pentru multi frati ai nostri afectati de inundatii, adresam tuturor Centrelor Eparhiale si Protopopiatelor din Mitropolia Moldovei si Bucovinei solicitarea sa uneasca rugaciunea cu actiunea, pentru a veni in ajutorul sinistratilor din Moldova, mai ales din judetele Suceava, Neamt, Bacau, Vrancea, Galati si Braila.

Practic, in coordonare cu Centrele Eparhiale din Mitropolia Moldovei si Bucovinei, Protopopiatele vor organiza colecte de bani, de haine, de alimente si materiale de constructie.

Aceste colecte vor fi trimise in localitatile sinistrate, indicate de Centrele Eparhiale din Mitropolie si din Eparhiile vecinecare au nevoie de ajutor.

Radio TRINITAS, prin corespondentii sai locali, va contribui zilnic la semnalarea nevoilor imediate ale sinistratilor si la incurajarea colectelor in favoarea acestora.

Situatia grea prin care trecem acum ne indeamna sa inmultim rugaciunea noastra catre Dumnezeu Facatorul cerului si al pamantului, si sa sporim iubirea fata de semenii nostri aflati in suferinta, pentru a deveni, cu fapta ajutorarii, maini ale iubirii lui Hristos fata de cei greu incercati.

Bunul Dumnezeu sa mangaie pe cei intristati si sa binecuvinteze pe cei care ii ajuta frateste.

Inalt Prea Sfintitul Daniel
Mitropolitul Moldovei si Bucovinei

Sursa: www.MMB.ro


Contor Accesări: 955, Ultimul acces: 2021-04-14 06:23:31