Cand Isus era tratat cu dispret, ironizat si respins, care erau simtãmintele Lui fatã de cei impietriti si fatã de Sine? - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Când Isus era tratat cu dispret, ironizat si respins, care erau simtãmintele Lui fatã de cei împietriti si fatã de Sine?

[2008-01-04]
Acest sfârsit de an sã vã aducã începutul unei cunoasteri sporite a planurilor divine.
La vesnici ani…în Scoala de Sabat!
Calendarul bisericii prevede la inceputul anului 2008 o Saptamana de consacrare penrtu programul "Spune lumii" (Zi de zi cu Isus). In Sabatul de incheiere al acestei saptamani, pe 12 ianuarie la ora 16, se va transmite prin satelit un program pentru promovarea proiectului de plantare de noi biserici. Acest program este conceput in primul rand ca sa fie urmarit in biserici cu ajutorul echipamentului de receptie folosit pentru programele Net, dar va putea sa fie urmarit si de cei care folosesc receptoare DigiTV sau Focus Sat sau antene parabolice individuale, dupa efectuarea setarilor necesare.
Iata parametrii pentru receptie:
Satelit Intelsat 1002 (1 grad vest)
Frecventa 11488 MHz
Polarizare Verticala
FEC 3/4
SR 27.500
In cadrul programului din 12 ianuarie, vor vorbi despre experientele lor persoane din Ungaria si din Romania care lucreaza pentru plantarea de noi biserici. Vor participa conducatori ai bisericii cu raspunderi in domeniu.
Se recomanda ca In fiecare biserica dotata cu echipament de receptie sa se faca pregatirile necesare si revizia aparatelor in vederea unei bune receptii. Se preconizeaza ca aceasta metoda de comunicare interna cu biserica sa fie folosita cu regularitate pentru a sustine initiative si proiecte importante.

Sursa: www.InterCer.ro


Contor Accesări: 1656, Ultimul acces: 2024-03-25 08:51:30