Avortul. Intrebari si raspunsuri. Sa-i iubim pe amandoi - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2021 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Avortul. Întrebări și răspunsuri. Să-i iubim pe amândoi

[2008-01-09]
Editura Provita Media din București anunță cartea 'Avortul. Întrebări și răspunsuri. Să-i iubim pe amândoi', de 424 pagini și costând 15RON. Cartea autorilor americani dr. John C. Willke și Barbara H. Willke a fost tradusă, de la apariția primei ediții în SUA, în 1985, în peste 20 de limbi. Ideile pe care le promovează autorii - citim în prezentarea oferită de editură - pot produce efecte pozitive asupra unor molime sociale, care evoluează ca o avalanșă în societatea noastră de astăzi. La nivel mondial, cartea medicilor americani a devenit sursă de bază de idei și argumente pentru mișcarea pro-vita, mai ales a celor care vor să demaște răul care îl produc instituțiile și marile concerne ale industriei mondiale ale avortului.
Fiecare idee din carte este prezentată sintetic, într-un limbaj pe înțelesul tuturor, oferind pentru credibilitate și pentru lămuriri sursele de documentare, care sunt de obicei publicații notorii sau lucrări științifice. De-a lungul timpului, de la o ediție la alta, autorii au îmbunătățit structura cărții, adaptând-o din mers la bătălia ideologică pe care trusturile pro-avort, din ce în ce mai bogate și mai agresive, o desfășoară peste tot în lume. Iar România, ca orice altă țară fostă comunistă, de altfel ca mai toate țările aflate în criza socială și economică, a devenit o țintă a reprezentanților acestei industrii, care are experiență și mijloacele materiale de a corupe instituții de stat și chiar guverne.
Informațiile pe care ni le oferă autorii, formulate simplu, după modelul întrebare-răspuns, oferă cititorului un adevăr fundamental. El poate înțelege și pe aceasta cale valoarea inestimabilă a vieții omului. Cercetările științifice, dar și o parte din mijloacele tehnologiei, așa cum le prezintă autorii din s ursele cele mai autorizate, relevă un fapt intuit de înțelepți sau de unii medici de-a lungul istoriei, acela că un copil din pântecele mamei are viață la fel de bogată și valoroasă ca atunci când a fost născut. Cartea dorește să îi facă disponibili pe oameni să iubească și copilul, dar și pe mama care îl poartă în pântece. Concepția actuală, pe baza căreia a fost construit un întreg eșafodaj legislativ pro-avort în toată lumea, promovează o atitudine de ură și dușmănie între copilul din pântece și cei din jurul lui, pornind chiar de la părinți.
Acestei lumi a urii autorii îi propun, cu argumente pe înțelesul tuturor, conceptul 'Să-i iubim pe amândoi'. Pe de o parte, ideile acestei cărți, ca orice lămurire cu argumente credibile, pot începe alinarea acelor cu sufletele încărcate de drama participării la un avort. Iar pe de altă parte, dacă acest mesaj ajunge la cât mai mulți oameni, astfel încât să inițieze un curent de opinie generală, întregul eșafodaj al i ndustriei avortului ar începe să se clatine și chiar să se prăbușească.

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 929, Ultimul acces: 2021-04-10 12:09:45