Vom avea o primavara cu ploi din belsug - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2020 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Vom avea o primavara cu ploi din belsug

[2008-01-11]
Anul acesta vom avea parte de o primavara timpurie, dar de scurta durata. Prognoza elaborata de Administratia Nationala Meteo (ANM) mai arata ca luna martie va fi una ploioasa, dar cu temperaturi in limite normale.

In cea mai mare parte a regiunilor vor cadea precipitatii, care vor depasi peste 60 de litri pe metru patrat. Specialistii spun ca aprilie va aduce in sud-estul tarii si in vest o vreme mai calda decat ar fi firesc pentru aceasta perioada a anului. In ultima luna de primavara, in regiunile din sud-est, temperatura maxima ar putea ajunge la 18 grade Celsius. In ceea ce priveste cele doua luni de iarna, cate au mai ramas, meteorologii estimeaza ca greul a trecut. Cu toate acestea, mai multe institutii au fost avertizate ca trebuie sa fie pregatite pentru a intampina un nou val de frig saptamana viitoare, lucru care nu a fost confirmat, insa, de reprezentantii ANM. Odata ce acest val va trece, se vor inregistra valori termice mai mari decat cele normale, exceptand, insa, centrul si nordul tarii. Prognoza pentru februarie este destul de asemanatoare cu aceea pentru prima luna a anului.

Sursa: www.ROL.ro


Contor Accesări: 716, Ultimul acces: 2020-05-29 22:58:06