Un nou val de frig va lovi Romania saptamana viitoare - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2020 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Un nou val de frig va lovi Romania saptamana viitoare

[2008-01-11]
Un nou val de frig va lovi Romania saptamana viitoare. Tot mai multe institutii sustin ca au primit avertizari in acest sens. Reprezentantii Administratiei Nationale Meteo nu comenteaza informatiile aparute pe acest subiect. Au facut publica, in schimb, prognoza pentru prima jumatate a anului.

Potrivit acesteia, primavara va veni mai devreme in 2008. Prognoza ANM arata ca vom avea o iarna obisnuita. In sud-vestul tarii se va intinde pana la sfarsitul lunii martie, urmand o primavara scurta, dar bogata in precipitatii.

IANUARIE

Pentru luna ianuarie se anunta temperaturi mai mari decat cele normale. Exceptie fac centrul si nordul tarii, unde mercurul din termometre se va situa intre minus 2 si minus 4 grade Celsius. Cantitatile de precipitatii vor ajunge la 40-60 de litri pe metru patrat, in Banat, Crisana si Maramures.

FEBRUARIE

Prognoza pentru luna februarie nu difera prea mult de cea pentru luna ianuarie, singura exceptie fiind ca in zonele centrale si nordice temperaturile nu vor depasi 0 grade Celsius.
MINIMA : -2 GRADE
MAXIMA: 4 GRADE

MARTIE

Prima luna de primavara va fi bogata in precipitatii: peste 60 de litri pe metru patrat, in cea mai mare parte a tarii. Dar temperaturile se vor mentine in limite normale.
MINIMA: 2 GRADE
MAXIMA: 8 GRADE

Sursa: www.ROL.ro


Contor Accesări: 695, Ultimul acces: 2020-05-29 22:58:08