Tinerii militari pentru prima oara la ZMT - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2021 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Tinerii militari pentru prima oară la ZMT

[2008-01-15]
Militarii vor participa și ei la Ziua Mondială a Tineretului 2008 de la Sydney din luna iulie a acestui an. Australia va fi astfel prima națiune care îi va implica pe tinerii militari în programul acelor zile în Diecezele australiene. Într-un mesaj al Mons. Max L. Davis, Ordinar militar al Australiei, lansat de Radio Vatican, se arată: "Mulți dintre noi au prieteni sau rude care activează în forțele armate. Să ne rugăm ca ei să poată deveni operatori de pace, libertate și siguranță. Suntem bucuroși să primim în Australia atâția tineri militari pentru care am pregătit un program spiritual și cultural".
Militarii se vor întâlni în seara zilei de 9 iulie la Canberra în apropiere de Eagle Hawk. În fiecare zi se va celebra pentru ei o Sfântă Liturghie. În 10 vor participa la binecuvântarea drapelului, după care vor urma momente sportive, muzicale și culturale cu vizite la Canberra. Între vizitele prevăzute se numără și aceea la capela Changi, o capelă adusă din Singapore de către prizonierii de război australieni care o foloseau pentru rugăciuni în perioada de încarcerare. În 13 iulie militarii vor merge la Sydney pentru a urma programul oficial al ZMT, pe care orașul îl va găzdui în perioada 15-20 iulie.

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 880, Ultimul acces: 2021-04-21 22:19:29