Patriarhia Moscovei acuza Romania ca vrea sa "inghita" R. Moldova religios si teritorial - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Patriarhia Moscovei acuza Romania ca vrea sa "inghita" R. Moldova religios si teritorial

[2008-01-17]
Patriarhia Romana actioneaza politic pentru ca autoritatile romane sa obtina sprijinul Consiliului Europei pentru a "inghiti" Republica Moldova din punct de vedere religios, politic si teritorial,

Patriarhia Romana actioneaza politic pentru ca autoritatile romane sa obtina sprijinul Consiliului Europei pentru a "inghiti" Republica Moldova din punct de vedere religios, politic si teritorial, a declarat un reprezentant al Patriarhiei Moscovei, citat de cotidianul Kommersant.

"Actiunile Patriarhiei Romane constituie un pas politic in spatele caruia stau autoritatile romane care doresc sa obtina sprijinul Consiliului Europei in sarcina lor de inghitire a Moldovei nu doar in plan religios, dar si in cel politic si teritorial", a afirmat adjunctul sefului sectiei relatii externe a Patriarhiei Moscovei, episcopul Mark.

"Vladimir Voronin a fost acuzat ca ar servi Biserica Ortodoxa Rusa. Biserica Romana s-a plans de presedintele moldovean la Consiliul Europei", a titrat numarul de azi al cotidianului rus Kommersant.

Sursa: www.NewsReport.ro


Contor Accesări: 1694, Ultimul acces: 2024-04-05 06:47:25