80 ani de prezenta adventista la Deva - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

80 ani de prezenta adventista la Deva

[2009-01-03]
“Sunați din trâmbiță în Sion, gătiți postiri sfinte, prăznuiți sărbătoarea cea pentru toți!”
Anul se împlinesc 80 ani de există o comunitate adventistă organizată si recunoscută la Deva. Ne-am propus să ne întâlnim cu mic cu mare la biserica din Deva în dupa amiaza zilei de sâmbata 27 decembrie 2008. Invităm pe toți cei care ați trecut prin biserica de la Deva să participați la această întâlnire unde ne propunem să depănăm amintiri din istoricul adventismului la Deva, să ne rugam împreună unii pentru alții și nu în ultimul rând ne-am propus să avem o părtășie placută împreună și cu Dumnezeu.

Cei care nu aveti posibilitatea reîntâlnirii din motive obiective (sunteți prea departe, ori nu aveți cum să vă deplasați, ori pur și simplu nu puteți participa) v-am pus la dispoziție un instrument modern de comunicare - website-ul bisericii unde vă invităm să ne lăsați gândurile voastre ce vor ajunge la fiecare suflet din comunitatea bisericii de astăzi.

Sursa: www.InterCer.net


Contor Accesări: 6160, Ultimul acces: 2024-03-28 01:45:14