IiCh7 - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2023 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

IiCh7

[2010-01-02]
Notă informativă 006 cu privire la acțiunile subversive ale lui Iisus Christos (număr de cod IiCh7)

IiCh7 este un element periculos care se manifestă din ce în ce mai vizibil și lipsit de scrupule în societate. Toate sursele noastre subliniază că IiCh7 nu are viză de intrare, nu a cerut mutație de pământean, nu e luat în spațiu de nimeni, nu posedă carte de identitate, nici cod numeric personal și nici card de alegător. Vindecă bolnavi fără să aibă diplomă de medic. Folosește metode neatestate de noul Cod medical, neștiințifice, retrograde, obscurantiste. Prin cazurile incurabile pe care le-a vindecat ilegal, slăbește încrederea cetățeanului în medicina convențională și provoacă pierderi imense industriei chimico-farmaceutice lovite și-așa de recesiune.

Mai mult decât atât, IiCh7 interferează ilegal cu sistemul de asigurări și ajutor social. Ajută pe săraci fără să aibe personalitate juridică. Hrănește milioane de oameni fără să declare proveniența alimentelor. Nu ține o evidență contabilă computerizată a veniturilor și cheltuielilor și nici nu a depus vreodată un bilanț contabil la administrația financiară. Susține fără rușine că banii investiți de cetățeni în asigurările pe viață, bursă și fonduri speculative private, sunt fonduri îngropate, ba chiar a spus că sunt excrocherii cu gir oficial.

La fiecare recensământ IiCh7 a fost de negăsit, sustrăgându-se sistematic de la orice încercare de a-L înregistra oficial. Poate oricând provoca atacuri de panică în masă pentru că folosește din ce în ce mai frecvent referire la un potențial sfârșit al lumii. Agită masele prin declarații demagogice despre felul cum intenționează să mântuiască lumea, fără să prezinte vreun proiect științific care să fie aprobat de forurile competente.

Concluzii personale:
1. Se confirmă declarația Lui făcută cu multă vreme în urmă: “Eu sunt cu voi în toate zilele, până la sfârșitul veacului”. Ceea ce demonstrează că acțiunile Lui sunt premeditate;
2. IiCh7 nu se află în legalitate ceea ce reprezintă o amenințare la adresa sistemului nostru legal;
3. Deși a fost avertizat în mumeroase rânduri că încalcă Legea și riscă pedeapsa privativă de libertate precum și scoaterea în afara legii a ideilor și practicilor Sale, IiCh7 continuă să sfideze sistemul; ultimă dată fiind văzut în casa unui bolnav incurabil aflat pe patul de moarte și pe care l-a îngrijit. Acum, se pare că bolnavul a depășit boala și poate depune mărturie scrisă.(mă angajez să mă ocup personal de interogatoriul acestuia).

Acțiuni propuse:
Numai printr-o mobilizare generală a tuturor agenților noștri din mass-media, ideile și practicile periculoase deja infiltrate ar putea fi contracarate. De asemenea, la nivelul tuturor bisericilor și congregațiilor locale se impune o schimbare strategică a viziunii liderilor, cu accent pe satisfacerea nevoilor personale, simțăminte manipulate și amânare ”sine die” a deciziei cetățenilor de a se ralia de partea lui IiCh7. În raportul pe luna vitoare o să completez analiza cu informații din surse demne de încredere, referitoare la activități specifice zonei în care îmi desfășor activitatea.

Întocmit la data de……… de către Agentul cu nr. de cod: 666-3427

Ovidiu Radulescu – după o idee de G. S.)

(Material apărut inițial pe site-ul Majesty.ro – http://ovidiuradulescu.com/)

Sursa: www.InterCer.net


Contor Accesări: 4944, Ultimul acces: 2023-12-11 16:50:05