A treia conferinta comuna a preotilor de caritate din spitalele si cimitirele de stat din Bucuresti - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

A treia conferință comună a preoților de caritate din spitalele și cimitirele de stat din București

[2010-01-11]

Cea de-a treia conferință comună a preoților de caritate din spitalele și cimitirele de stat din București va avea loc astăzi la Institutul de Medicină Legal㠄Prof. Dr. Mina Minovici” din Capitală. Întrunirea va avea ca tem㠄Trupul Omenesc supus suferinței și morții spre Înviere”. Înaintea sesiunii comune, în capela instituției va fi oficiată Sfânta Liturghie. În cadrul conferinței vor fi susținute două referate pe tema propusă, urmate de discuții și dezbaterea unor probleme administrative, informează TRINITAS TV.
Luni, 8 februarie, va avea loc cea de-a XII-a sesiune a Cercului pastoral „Comunicare și comuniune” al preoților de spitale din București, la Centrul Complex de Servicii Sociale „Sfânta Ecaterina” din Capitală. Această întâlnire va avea ca tem㠄Provocările și suferințele familiei contemporane – viziune creștină și modernă

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 1748, Ultimul acces: 2024-03-28 09:25:46