A treia Conferința Comuna a Preoților de Caritate din Spitalele și Cimitirele de Stat din București, la Institutul de Medicina Legala - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

A treia Conferință Comună a Preoților de Caritate din Spitalele și Cimitirele de Stat din București, la Institutul de Medicină Legală

[2010-01-08]

Luni, 11 ianuarie 2010, Institutul de Medicină Legal㠔Prof. Dr. Mina Minovici” va găzdui a III-a Conferință Comună a Preoților de Caritate din Spitalele și Cimitirele de Stat din București. La ora 9:00 se va săvârși Sfânta Liturghie iar la ora 10:30 vor începe lucrările sesiunii cu tema ”Trupul omenesc supus suferinței și morții spre Înviere”. Sesiunea va fi prezidată de Pr. Ioan Iordache, Vicar Administrativ al Arhiepiscopiei Bucureștilor. După prezentarea referatelor și discuțiile pe marginea temei propuse, se vor dezbate probleme administrative. Următoarea întrunire a preoților de caritate din spitalele și cimitirele de stat din București se va desfășura la Centrul Complex de Servicii Sociale ”Sfânta Ecaterina” nr. 1 București, luni, 8 februarie 2010, având ca temă: ”Provocările și suferințele familiei contemporane- viziunea creștină și modernă”.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 1504, Ultimul acces: 2024-04-22 02:28:08