Conferinta episcopilor ortodocsi canonici din SUA doreste continuarea participarii in cadrul programului national de evaluare a parohiilor americane - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Conferinta episcopilor ortodocsi canonici din SUA doreste continuarea participarii in cadrul programului national de evaluare a parohiilor americane

[2005-08-10]
Conferinta episcopilor ortodocsi canonici din S.U.A. si-a reafirmat deschiderea fata de continuarea participarii in cadrul programului national de evaluare a parohiilor si congregatiilor religioase americane. Acest studiu este initiat de catre organizatia "Faith Communities Today" si urmareste adunarea a cat mai multe date despre viata religioasa a parohiilor americane. Peste 100.000 de chestionare au fost impartite anul acesta in peste 4.000 de parohii si congregatii, apartinand de aproximativ 300 structuri ecleziale si confesiuni. Mai mult de 30 de mari grupuri religioase crestine, printre care si Conferinta episcopilor ortodocsi americani, au participat anul acesta, in perioada 1-3 august, la intalnirea generala a organizatiei "Faith Communities Today", care a avut loc la Chicago. Ortodoxia americana a fost reprezentata de catre Pr. Nektarios Morrow, coordonator al Centrului de cercetare si prognoza, de pe langa Conferinta episcopilor ortodocsi canonici si de catre Pr. Alexey Krindatch, Director al Institutului ortodox "Patriarhul Athenagoras", din Berkeley, California.

Sursa: www.MMB.ro


Contor Accesări: 1298, Ultimul acces: 2024-03-27 12:14:47