Intrunire a membrilor Comisiei de Pictura Bisericeasca din cadrul Patriarhiei Romane - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2021 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Intrunire a membrilor Comisiei de Pictura Bisericeasca din cadrul Patriarhiei Romane

[2005-06-07]
Comisia de Pictura Bisericeasca din cadrul Administratiei Patriarhale, sub presedintia Prea Sfintitului Vincentiu Ploiesteanu - Episcop Vicar Patriarhal, a avut in aceste zile sedinta de lucru.

Cu acest prilej, au fost analizate si propuse spre abrobare Prea Fericitului Parinte Teoctist - Patriarhul Romaniei mai multe proiecte ce intra in competeneta Comisiei de Pictura Bisericeasca.

Printre problemele analizate se afla 25 de proiecte de pictura in fresca sau restaurare, 9 adjudecari de lucrari de pictura pe seama pictorilor ofertanti si 4 promovari de pictura bisericeasca la o categorie superioara.

De asemenea, in cadrul sedintei de astazi a Comisiei de Pictura Bisericeasca a fost reanalizat Proiectul Regulamentului Comisiei si completarile aduse acestuia de Centrele Eparhiale.

Sursa: www.MMB.ro


Contor Accesări: 1301, Ultimul acces: 2021-04-14 10:12:06