Nasterea Domnului si Anul Nou in Siria si Liban - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2023 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Nașterea Domnului și Anul Nou în Siria și Liban

[2011-01-02]
Sărbătoarea Nașterii Domnului a fost serbata pentru a doua oara la Damasc pe 26 decembrie – la slujba au fost prezenți circa 30 de persoane in frunte cu Excelenta sa, domnul Dan Sandovici , Ambasadorul României la Damasc.
Anul acesta Pr. Gheorghe Costea a slujit in limba romana de Craciun si pentru credincioșii din Beirut – Liban pe 25 decembrie; precum si la Alep, in nordul Siriei, pe 27 decembrie.
De Anul Nou dimineata, pe 1 ianuarie, de Sf. Ier. Vasile, parintele a slujit la catedrala patriarhala in cadrul Sf. Liturghii arhieresti oficiata de insusi Preafericitul Parinte Ignatie IV Hazim, Patriarhul Antiohiei si al Intregului Orient; la slujba a participat un sobor de episcopi si preoti arabi precum si Arhimandritul Alexandru, trimisul permanent al Patriarhiei Rusiei in cadrul Patriarhiei Antiohiei. Seara a fost oficiata slujba de Te-Deum precum si citirea Moliftelor Sf. Vasile cel Mare – au participat circa 15 persoane in frunte cu domnul ambasador.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 4637, Ultimul acces: 2023-12-11 16:49:49