PS Gherghel in vizita in localitatea natala a Episcopului Durcovici - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

PS Gherghel în vizită în localitatea natală a Episcopului Durcovici

[2011-01-06]
În capela care se află la mică distanță de locul unde s-a născut Episcopul martir, a celebrat o Sfântă Liturghie ca mulțumire pentru darul oferit de Dumnezeu Diecezei de Iași în persoană Episcopului Durcovici, precum și pentru a cere darul atât de mult așteptat, ridicarea la cinstea altarelor a slujitorului lui Dumnezeu Anton Durcovici, care și-a oferit viață pentru credința și pentru poporul ce i-a fost încredințat spre a-l sluji și a-l conduce spre Dumnezeu.
În această localitate, paroh este un preot ce provine din Dieceza de Iași, părintele Pavel Balint, care de fiecare dată, atunci când este vizitat de un oaspete, este foarte ospitalier și își deschide inima și casa pentru a te face să te simți cât mai bine, scrie pr. Mihai Budău în materialul de pe Ercis.ro. "Mulțumind lui Dumnezeu pentru modul minunat prin care este alături de noi, oferind poporului credincios persoane care se oferă total credinței, așa cum a fost și Episcopul nostru martir Anton Durcovici, îl rugăm să ne însoțească mereu cu protecția sa și să ofere Bisericii noastre locale (de Iași) persoane disponibile de a-l sluji și de a-l face cunoscut și iubit."
(Sursa: ERCIS.ro)
Imagini:

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 1492, Ultimul acces: 2024-04-18 14:35:50