Prezenta arhiereasca la sinaxa preotilor din Protopopiatul Onesti - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2021 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Prezența arhierească la sinaxa preoților din Protopopiatul Onești

[2011-01-10]
Preoții din Protopopiatul Onești se întâlnesc mâine, 11 ianuarie, în prima sinaxă din acest an la Catedrala 'Pogorârea Sfântului Duh' din municipiu (foto). Întrunirea se desfășoară la fiecare început de an sub președinția Preasfințitului Ioachim Băcăuanul, Episcop vicar al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, după cum ne informează Radio TRINITAS.
„Întâlnirea Preasfințitului Părinte Episcop cu preoții oneșteni va debuta așa cum este tradiția deja în această Eparhie cu slujba Sfintei Liturghii pe care Preasfinția Sa o va oficia alături de toți preoții Protopopiatului Onești” a spus părintele Constantin Gherasim, inspector pe probleme de tineret și mass-media al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului.
Pe ordinea de zi se vor afla proiectele pe anul 2011 în cadrul ședinței „În cadrul ședinței vor fi discutate aspectele privind activitatea social filantropică, culturală și administrativ economică a Protopopiatului Onești, fiind totodată puse la punct subiectele cele mai importante ce vor fi incluse în agenda acestui protopopiat în anul 2011”, a mai spus părintele Constantin Gherasim.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 903, Ultimul acces: 2021-04-17 03:26:24