Prima sedinta din an in Protopopiatul Jibou - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2021 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Prima ședință din an în Protopopiatul Jibou

[2011-01-15]
La sediul Protopopiatului Jibou, Episcopia Sălajului, a avut loc luni, 10 ianuarie, prima ședință administrativă din acest an a preoților din protopopiat, informeaz㠄Ziarul Lumina”, Ediția de Transilvania. După rugăciunea de început, părintele protopop Dan Dregan a adresat preoților prezenți urările cuvenite pentru începutul noului an.

S-a trecut apoi la susținerea conferinței și, având în vedere că anul 2011 a fost declarat ca An omagial al Botezului și al Cununiei, tema conferinței a fost 'Despre Botez' și a fost susținută de părintele Ioan Albert de la Parohia Solomon. Au fost discutate probleme administrative, economice și culturale. Ca problemă liturgică, s-a dezbătut prima parte a Sfintei Taine a Botezului.
Următoarea ședință va avea loc în 10 februarie, și în cadrul ei se va susține conferința cu tema 'Despre Botez - argumente biblice și patristice'.
Ședința s-a încheiat cu o agapă frățească, oferită de preoții care-și serbează ziua de naștere în prima lună a Anului.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 795, Ultimul acces: 2021-09-26 21:44:33