Intrunirea preotilor institutiilor bugetare din Arhiepiscopia Craiovei - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Întrunirea preoților instituțiilor bugetare din Arhiepiscopia Craiovei

[2011-01-19]
Preoții instituțiilor bugetare din Arhiepiscopia Craiovei s-au întâlnit astăzi, 19 ianuarie, cu Înaltpreasfințitul Părinte Irineu, Mitropolitul Olteniei în sala de festivități a Centrului eparhial din Craiova, informează TRINITAS TV. Cu acest prilej au fost discutate probleme curente ale activității pastoral-misionare și sociale din aceste instituții și s-au făcut diverse propuneri pentru creșterea eficienței acestor activități.
„Am considerat necesară întâlnirea aceasta, să facem o statornicire în așa fel încât să ne vedem și mai des, pentru că orice experiență poate să devină un punct de plecare pentru mulți dintre noi. Este o experiență obiectivă, trăită de fiecare dintre dumneavoastră și poate să folosească în anumite circumstanțe mai ales când lucrurile se aseamănă unele cu altele”, a spus Înaltpreasfințitul Părinte Irineu.
La întrunire au fost prezenți preoții de caritate din spitalele, penitenciarele, unitățile Ministerului Apărării Naționale și ale Ministerului Administrației și Internelor, din cuprinsul Arhiepiscopiei Craiovei.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 1248, Ultimul acces: 2024-03-28 11:11:17