Zi de bilant si proiecte in Arhiepiscopia Sibiului - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2023 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Zi de bilanț și proiecte în Arhiepiscopia Sibiului

[2011-01-22]
În Aula Facultății de Teologie Ortodox㠄Andrei Șaguna” din Sibiu au avut loc, astăzi, 22 ianuarie, ședințele de lucru ale Consiliului și Adunării Eparhiale Sibiu, informează TRINITAS TV. Lucrările au fost prezidate de Înaltpreasfințitul Laurențiu, Mitropolitul Ardealului, alături de Preasfințitul Andrei Făgărășeanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Sibiului.
„În ședința Consiliului Eparhial am confirmat pe cei patru protopopi nou-numiți. De asemenea, s-au aprobat toate lucrările pe care Permanența Consiliului Eparhial le-a împlinit în intervalul dintre cele două ale Consiliului Eparhial”, a spus Înaltpreasfințitul Mitropolit Laurențiu.
Ședințele au fost precedate de Sfânta Liturghie oficiată de Preasfințitul Părinte Andrei Făgărășeanul, și de slujba de Te Deum, la care a participat și Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Laurențiu.
Au fost prezenți la ședințe membrii aleși din cele zece protopopiate ale Arhiepiscopiei Sibiului și s-au discutat problemele administrative din această eparhie. De asemenea, a fost prezentat bilanțul de activitate pe anul 2010 și proiectele pentru anul în curs.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 849, Ultimul acces: 2023-12-03 09:08:10