Sedinta adunarii eparhiale a Arhiepiscopiei Craiovei - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2022 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Ședința adunării eparhiale a Arhiepiscopiei Craiovei

[2011-01-22]
S-au întrunit astăzi, 22 ianuarie, în ședință anuală de lucru, sub președinția Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Irineu, și membrii Adunării Eparhiale a Arhiepiscopiei Craiovei, informează TRINITAS TV. Cu acest prilej, a fost analizată și aprobat㠄Darea de seamă cu privire la activitatea desfășurată în anul 2010” a celor patru sectoare de activitate: administrativ - bisericesc, social – misionar, cultural și economic. De asemenea, au fost aprobate obiectivele și propunerile pentru activitățile ce se vor desfășura în anul 2011, la nivelul eparhiei.
„Bunul Dumnezeu ne-a ajutat și anul acesta să derulăm proiecte atât cu finanțare externă cât și internă și să avem o contribuție pozitivă la viața tinerilor, a copiilor, a celor bătrâni, a intelectualilor, a preoților și a mănăstirilor”, a spus Înaltpreasfinția Sa.
Adunarea Eparhială a Arhiepiscopiei Craiovei are în componență 10 clerici și 20 laici, de pe raza celor 10 circumscripții teritoriale din județele Gorj și Dolj.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 645, Ultimul acces: 2022-09-26 20:33:58