Lucrarile Adunarii Eparhiale a Arhiepiscopiei Alba Iuliei - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2023 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Lucrările Adunării Eparhiale a Arhiepiscopiei Alba Iuliei

[2011-01-22]
În Sala de Conferințe a Hotelului „Parc” din orașul Marii Uniri au avut loc astăzi, 22 ianuarie, lucrările Adunării Eparhiale a Arhiepiscopiei Alba Iuliei. Întâlnirea a fost prezidată de Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Andrei, chiriarhul locului, informează TRINITAS TV.
„În această sesiune consilierii noștri eparhiali ne vor oferi câteva date esențiale legate de viața și misiunea Arhiepiscopiei noastre în anul 2010”, a spus Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Alba Iuliei.
În cadrul întâlnirii au fost prezentate rapoartele generale anuale ale sectoarelor.
Conform Statutului de organizare a Bisericii Ortodoxe Române, Adunarea Eparhială este organul deliberativ pentru toate chestiunile administrative, culturale, economice, social-caritative și misionare ale Eparhiei. Aceasta se compune din reprezentanți ai clerului și ai credincioșilor, aleși pe termen de 4 ani.
Lucrările Adunării Eparhiale a Arhiepiscopiei Alba Iuliei, au fost precedate de oficierea slujbei de Te Deum, în Biserica Parohiei „Centru”, din Alba Iulia.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 918, Ultimul acces: 2023-12-03 18:41:54