Slujba Arhiereasca la Paraclisul „Sf. Gheorghe – Vechi” din Craiova - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2023 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Slujbă Arhierească la Paraclisul „Sf. Gheorghe – Vechi” din Craiova

[2011-01-23]
Numeroși credincioși au fost prezenți, astăzi, 23 ianuarie, la Sfânta Liturghie arhierească oficiată la Paraclisul mitropolitan „Sfântul Gheorghe-Vechi” din Craiova, de către Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Irineu, informează TRINITAS TV. În cuvântul rostit la finalul Sfintei Liturghii, Înaltpreasfinția Sa a amintit despre importanța rugăciunii neîntrerupte care ne ajută să-L vedem pe Dumnezeu.
„Ca să avem această bucurie a vederii lui Dumnezeu și să creștem în ea să intensificăm rugăciunea și mulțumirea”, a arătat Înaltpreasfințitul Părinte Irineu.
Situată în zona centrală a municipiului Craiova, Biserica „Sfântul Gheorghe - Vechi” a fost ridicată între anii 1730 – 1755, suferind de-a lungul anilor mai multe lucrări de renovare și consolidare. Din anul 2009, lăcașul funcționează ca Paraclis mitropolitan.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 7505, Ultimul acces: 2023-11-29 23:55:33