,,Incearca sa fii mai bun decat tine insati."Full View - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2023 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

,,Incearca sa fii mai bun decat tine insati."Full View

[2011-01-27]
Ajuți tu si altii te vor ajuta, pe tine!

Asociația ’’SPERANTA ESTE UN DUMNEZEU AL BUCURIEI’’ înființată in Oras; Dărmănești, Jud; Bacau, ROMANIA în data de 19.05.2010, ce desfășoară o activitate de sprijin a persoanelor cu dizabilități, cunoscând implicarea dumneavoastră în sprijinul persoanelor cu nevoi speciale, vă rugăm să ajutati și asociația noastră compusă din 28 de membri cu nevoi, persoane care pot fi parintii, fratii, surorile, rudele si cunoștințele noastre. Intentionam ca prin aportul adus de dumneavoastră sau instituția pe care o reprezentati, prin ajutorul oferit asociatie, noi ca asociatie si dumneavoastra ca oameni să facem posibil ca cei 28 de membri să aibă acces la un program de reabilitare si integrare sociala. Dragostea, Bucuria, Pasiunea si Prietenia sunt trairi care alcatuiesc viata oricarui om fericit, trairi pe care ne dorim sa le aducem in inimile cat mai multor persoane, insa intotdeauna vom avea nevoie de prieteni si oameni, cu suflet care sa vrea să ne ajute, oameni asemeni dumneavoastra!''Viata noastra este o lupta permanenta, pentru a ne pastra sanatatea mintala, pentru a supravietui, nu pentru a trai, pentru a ne mentine drepti într-o lume la care nu ne putem adapta, fara ajutorul dumneavoastra! Puterea oamenilor constă in unitate. Cu cat sunt mai multi oameni care cred intr-o cauza cu atat ea se va materializeaza mai repede”! Te motiveaza puternic dorinta de a face bine si de a oferi o mana de ajutor celor ce au nevoie? Te simti implinit(ă) atunci cand ai ocazia de a spune cateva cuvinte frumoase sau chiar de a scoate din impas o persoana, avand tendinta de a te sacrifica pentru altii? SUNTEM AICI, Asociatia ‚SPERANTA ESTE UN DUMNEZEU AL BUCURIEI’ din Oras; Dărmănești, Jud; Bacau , ROMANIA si ne dorim din tot sufletul sa fim: ajutatati, sprijiniti, indrumati, consiliati, sfatuiti! Așteptăm bunăvoința, omenia și sprijinul dumneavoastră prin ajutorul acordat oferindu-vă în schimb, zâmbetul și recunoștința noastră, dar și posibilitatea de a promova numele, marca sau imaginea instituției reprezentată prin dv. în fața partenerilor și a opiniei publice, organizarea de conferințe sau a unor evenimente, la sediul Asociației, iar ca Sponsor, puteți beneficia și de anumite facilitați fiscale ce vă sunt acordate prin Lege. La fel ca orice alta organizație care trebuie să strângă bani, să se facă cunoscută în cadrul comunității, să adere la programe, să depindă de sponsori, are și avem multe sarcini de realizat. Omul are nevoie de șanse iar pentru a-și valorifica șansele cei cu nevoi mai speciale, au nevoie de stimulare, îndrumare, educație, apreciere și respect.

,,Bunatatea infrumuseteaza viata, impacand toate nelegiuirile, ea descurca ce este incurcat, usureaza ce este greu, inveseleste ce este trist!”

Persoana de contact Stanoaie Remus Liviu, Mobil: 0761622917/0746217193, E-mail: romuluss75@yahoo.com, sau ne puteti contacta și la tel: 0234/356656; fax: 0234/356546. Cont in lei, IBAN; RO06RNCB0535118103700001 deschis la Banca Comerciala Romana, Agentia Dărmănești, Bacau. Cod de inregistrare fiscal: 27376032.

Vă mulțumim!

Sursa: Liviu Stanoaie <romuluss75@yahoo.com>


Contor Accesări: 825, Ultimul acces: 2023-09-29 03:19:49