Intentiile pentru Apostolatul Rugaciunii 2012 - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2023 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Intențiile pentru Apostolatul Rugăciunii 2012

[2011-01-28]
Ianuarie
Intenția generală: Pentru ca victimele dezastrelor naturale să primească alinare spirituală și materială necesară pentru a reconstrui viața lor.
Intenția misionară: Pentru ca angajarea creștinilor în favoarea păcii să fie ocazie pentru a mărturisi numele lui Cristos tuturor oamenilor de bunăvoință.
Februarie
Intenția generală: Pentru ca toate popoarele să aibă acces deplin la apă și la resursele necesare pentru întreținerea zilnică.
Intenția misionară: Pentru ca Domnul să susțină efortul lucrătorilor sanitari din regiunile cele mai sărace în asistența acordată bolnavilor și bătrânilor.
Martie
Intenția generală: Pentru ca să fie recunoscută în mod corespunzător în toată lumea contribuția femeilor la dezvoltarea societății.
Intenția misionară: Pentru ca Duhul Sfânt să acorde perseverență celor care, îndeosebi în Asia, sunt discriminați, persecutați și uciși din cauza numelui lui Cristos.
Aprilie
Intenția generală: Pentru ca mulți tineri să știe să primească chemarea lui Cristos de a-l urma în preoție și în viața călugărească.
Intenția misionară: Pentru ca Isus Cristos înviat să fie semn de speranță sigură pentru bărbații și femeile din continentul african.
Mai
Intenția generală: Pentru ca să fie promovate în societate inițiative care apără și întăresc rolul familiei.
Intenția misionară: Pentru ca Maria, Regina lumii și Steaua evanghelizării, să-i însoțească pe toți misionarii în vestirea Fiului ei Isus.
Iunie
Intenția generală: Pentru ca toți credincioșii să știe să recunoască în Euharistie prezența vie a Celui Înviat, care îi însoțește în viața zilnică.
Intenția misionară: Pentru ca toți creștinii din Europa să redescopere propria identitate și să participe cu elan mai mare la vestirea Evangheliei.
Iulie
Intenția generală: Pentru ca toți să poată avea un loc de muncă și să lucreze în condiții de stabilitate și de siguranță.
Intenția misionară: Pentru ca voluntarii creștini, prezenți în teritoriile de misiune, să știe să dea mărturie despre caritatea lui Cristos.
August
Intenția generală: Pentru ca deținuții să fie tratați cu dreptate și să fie respectată demnitatea lor umană.
Intenția misionară: Pentru ca tinerii, chemați la urmarea lui Cristos, să devină disponibili de a proclama și a mărturisi Evanghelia până la marginile pământului.
Septembrie
Intenția generală: Pentru ca politicienii să acționeze mereu cu onestitate, integritate și iubire față de adevăr.
Intenția misionară: Pentru ca să crească în comunitățile creștine disponibilitatea la darul de misionari, preoți și laici, și de resurse concrete în favoarea Bisericilor mai sărace.
Octombrie
Intenția generală: Pentru de dezvoltarea și progresul Noii Evanghelizări în țările cu creștinătate antică.
Intenția misionară: Pentru ca celebrarea Zilei Mondiale a Misiunilor să fie ocazia unei angajări reînnoite de evanghelizare.
Noiembrie
Intenția generală: Pentru ca episcopii, preoții și toți slujitorii Evangheliei să dea mărturie curajoasă de fidelitate față de Domnul răstignit și înviat.
Intenția misionară: Pentru ca Biserica peregrină pe pământ să strălucească precum o lumină a națiunilor.
Decembrie
Intenția generală: Pentru ca în toată lumea migranții să fie primiți, în special de comunitățile creștine, cu generozitate și caritate autentică.
Intenția misionară: Pentru ca Isus Cristos să se reveleze întregii omeniri cu lumina care strălucește din Betleem și care se reflectă pe chipul Bisericii sale.
(Sursa: ERCIS.ro)

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 912, Ultimul acces: 2023-12-03 01:17:13