Ocrotitorii invatamantului teologic cinstiti la Sibiu - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2023 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Ocrotitorii învățământului teologic cinstiți la Sibiu

[2011-01-30]
În ziua de pomenire a Sfinților Trei Ierarhi, profesorii și studenții Facultății de Teologie Ortodox㠄Andrei Șaguna” din Sibiu au participat la Sfânta Liturghie la Catedrala Mitropolitană din oraș. Slujba a fost oficiată de Înaltpreasfințitul Părinte Laurențiu, Mitropolitul Ardealului, și Preasfințitul Părinte Andrei Făgărășanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Sibiului, după cum ne informează TRINITAS TV
„Praznicul Sfinților Ierarhi a fost serbat și încununat în Catedrala Mitropolitană prin Sfânta Liturghie la care alături de noi a fost și Preasfințitul Episcop Andrei Făgărășanul și toți profesorii noștri de teologie, inclusiv profesorii care s-au pensionat, părintele rector Constantin Voicu, părintele acad. Mircea Păcurariu, și părintele Dumitru Abrudan. Alături de noi s-au aflat și reprezentanți ai Universității. La sfârșit i-am binecuvântat pe toți ostenitorii și slujitorii institutului nostru și am mulțumit Universității pentru buna colaborare”, a spus Înaltpreasfinția Sa după cum ne informează Radio TRINITAS.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 742, Ultimul acces: 2023-11-29 20:31:36