Concurs interjudetean de Religie la Scoala „Nicolae Iorga” din municipiul Bacau - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2023 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Concurs interjudețean de Religie la Școala „Nicolae Iorga” din municipiul Bacău

[2011-02-01]
La Școala „Nicolae Iorga” din municipiul Bacău a avut loc luni, 31 ianuarie, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Ioachim Băcăuanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, cea de-a IV-a ediție a Concursului interjudețean de Religie “Sfinții Trei Ierarhi, mari dascăli ai Bisericii”.
După cum ne-a relatat pr. Constantin Gherasim, inspector în probleme de tineret și mass-media al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, competiția școlară, la care au participat elevi de la instituțiile de învățământ din județele Bacău, Neamț și Iași, s-a derulat în cadrul Anului omagial al Sfântului Botez și al Sfintei Cununii pe care Patriarhia Română l-a propus pentru 2011.
Delegatul Centrului eparhial Roman la acest concurs a fost pr. dr. Constantin Leonte, de la Seminarul Teologic Ortodox Liceal “Sfântul Gheorghe” din Roman.
“Concursul a fost ca o prelungire în școală a sărbătorii Sfinților Trei Ierarhi, iar elevii participanți au primit diplome și premii binemeritate” a declarat pr. dr. Constantin Leonte.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 823, Ultimul acces: 2023-11-28 00:15:24