Lucrarile Adunarii Eparhiale a Episcopiei Giurgiului - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Lucrările Adunării Eparhiale a Episcopiei Giurgiului

[2011-02-04]
La Centrul eparhial pentru copii și tineret „Sf. Ioan Valahul', vor avea loc luni, 7 februarie 2011, lucrările Adunării Eparhiale a Episcopiei Giurgiului.
Deschiderea lucrărilor va fi precedată de săvârșirea Sfintei Liturghii la ora 8.30 și de slujba de Te –Deum la orele 11.30, care vor fi oficiate în paraclisul Centrului eparhial pentru copii și tineret „Sf. Ioan Valahul', după cum ne informează episcopiagiurgiului.ro
În cadrul lucrărilor, ce vor fi prezidate de către Preasfințitul Părinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului, se vor prezenta rapoartele generale anuale ale sectoarelor administrației eparhiale și proiectele prioritare pentru anul 2011. De asemenea, va fi analizată și activitatea desfășurată în parohiile și mănăstirile din cuprinsul Eparhiei Giurgiului sub aspect organizatoric-administrativ, pastoral, învățământ teologic, social-filantropic, patrimoniu bisericesc, viața monahală, activitate editorială, restaurări și construiri de noi lăcașuri de cult.
Totodată, cu acest prilej, membrilor Adunării Eparhiale le va fi prezentat un film documentar în care vor fi evidențiate pe larg, activitățile desfășurate în Episcopia Giurgiului, în anul 2010.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 772, Ultimul acces: 2024-02-28 07:10:24