Campanie de ajutorare a copiilor de la Valea Plopului, judetul Prahova P - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2023 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Campanie de ajutorare a copiilor de la Valea Plopului, județul Prahova P

[2011-02-05]
arohia Lunca-Filipeni, Protopopiatul Bacău, a derulat în perioada 18-31 ianuarie 2011 campania de ajutorare a copiilor Asociației Pro Vita 'Sfântul Brâncoveanu' din localitatea Valea Plopului, jud. Prahova.
Pentru a veni în sprijinul copiilor din Valea Plopului, elevi, cadre didactice, persoane fizice și juridice s-au implicat în acțiunea umanitară 'Samarineanul milostiv' și au colectat produse alimentare. Activitatea s-a desfășurat în parteneriat cu Colegiul Național Pedagogic 'Ștefan cel Mare' Bacău, Colegiul Național 'Gheorghe Vrânceanu' Bacău, Liceul de Artă 'George Apostu' Bacău, Școala Generală 'Alecu Russo' Bacău și Școala 'Emil Brăescu' Măgura din Bacău. Cerealele, alimentele neperisabile (făină, zahăr, ulei, orez, paste, conserve, dulciuri) și hainele au fost transportate pe 3 februarie 2011 la Valea Plopului.
'Contribuția a fost realizată cu ajutorul enoriașilor parohiei Lunca-Filipeni, dar și al altor persoane. Au fost și donații în bani, care au fost virați în contul asociației sau direct la sediul acesteia. Valoarea donațiilor se ridică, până în acest moment, la suma de 10.000 de lei. De remarcat este solidaritatea umană în aceste situații, un gest nobil și generos pe care cu toții l-am putea face mai des. Campania de ajutorare este de fapt o continuare a acțiunilor filantropice care au debutat în anul 2006', a declarat prof. de religie Mihaela Chirica de la Colegiul Național Pedagogic 'Ștefan cel Mare' din Bacău.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 562, Ultimul acces: 2023-02-02 18:50:52