Reclama cu Ioan 3,16 refuzata pentru Super Bowl - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2023 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Reclama cu Ioan 3,16 refuzată pentru Super Bowl

[2011-02-09]
"Pentru Fox Entertainment nu a fost nimic greșit să difuzeze reclame ce promovau deschis sexul premarital, dar găsesc ofensatoare citarea din Biblie. Este uimitor." (Trebuie precizat că Fox nu a invocat termenul "ofensator" ci a explicat scurt: "politica noastră nu acceptă reclame de la organizații religioase care promovează anumite credințe sau practici; reclama propusă spre difuzare în mod clar transmite un mesaj religios și drept urmare a fost respinsă.") Reclama, produsă de Fundația Fixed Point, îi încurajează pe telespectatori să viziteze situl LookUp316.com, care oferă o interpretare pentru versetul Ioan 3,16 ("Atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, încât l-a dat pe Fiul său, unicul născut, ca oricine crede în el să nu piară, ci să aibă viața veșnică"). Bozell a amintit de reclama de anul trecut de la Super Bowl, cu vedeta de fotbal american Tim Tebow. Oponenții reclamei finanțată de Focus on the Family pretindeau că aceasta condamnă explicit avortul. În schimb reclama o arăta pe mama lui Tebow vorbind despre ea și îndemnând spectatorii să "celebreze viața".
Wikipedia în română explică: "Super Bowl-ul, în fotbalul american profesionist, este meciul pentru campionat a National Football League (NFL). Meciul, împreună cu festivitățile alcătuiesc duminica Super Bowl (Super Bowl Sunday). Dealungul anilor a devenit cel mai urmărit program de televiziune din Statele Unite ale Americii și este ca o sărbătoare națională. [...] Drepturile de televizare ale Super Bowl-ului sunt deținute în fiecare an de o singură televiziune importantă (în curent, NBC) în S.U.A. , iar difuzarea anuală este faimoasă datorită celei mai scumpe publicități din an. Ca rezultat, publicitatea urmarită în timpul Super Bowl-ului a devenit un obicei a acestui eveniment anual."
Iată reclama interzisă:
Legături:
Situl LookUp316.com

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 574, Ultimul acces: 2023-02-04 17:17:48