Pontiful ii saluta pe Episcopii prieteni ai Miscarii Focolare - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2023 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Pontiful îi salută pe Episcopii prieteni ai Mișcării Focolare

[2011-02-10]
"Sunt bucuros că aveți această ocazie de a împărtăși experiențe ecleziale din diferite părți ale lumii, și sunt sigur că aceste zile de rugăciune și de reflecție vor conduce la roade abundente pentru comunitățile voastre", a spus Pontiful. Conform Mișcării Focolare, 75 de Episcop și de Cardinali participă la întâlnire, de marți până vineri, fiind veniți din 40 de națiuni. Tema este "Redescoperirea planului lui Dumnezeu pentru ziua de astăzi".
Sfântul Părinte s-a adresat și membrilor Mișcării Noi Orizonturi, care tocmai a primit recunoaștere pontificală ca asociație internațională de credincioși. "Încurajându-vă să continuați cu apostolatul vostru curajos în sprijinul fraților și surorilor aflați în dificultate, vă îndemn să dați mărturie despre Evanghelie în caritate, răspândind lumina, pacea și bucuria lui Cristos înviat."

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 629, Ultimul acces: 2023-01-30 14:03:30