Adunare eparhiala la Oradea - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Adunare eparhială la Oradea

[2011-02-12]
În continuare, s-a făcut o dare de seamă pe anul 2010 unde și-au prezentat situația activității responsabilii din domeniile: administrativ - dl. Ovidiu Constantin, financiar contabil - dna. Stela Iambor, învățământ - dl. Andrei Cristea, directorul Liceului Teologic, pr. Paul Popa de la biroul pastoral pentru laici și pr. Olimpiu Todorean de la Caritas Eparhial. O prezentare pe larg a situației fondului forestier al Episcopiei a fost făcută de dl. inginer Ferko Ianoș, responsabil al Ocolului Silvic din zona Huta - Stâna de Vale. Au fost fixate cursurile de vară și exercițiile spirituale pentru preoții din eparhie, precum și celelalte evenimente care urmează să fie organizate la nivelul Eparhiei.
La final au avut loc o serie de discuții și au fost puse întrebări din partea unor preoți în legătură cu o serie de aspecte care privesc întreaga comunitate. În încheiere, P.S. Virgil a mulțumit preoților și personalului Episcopiei, menționând importanța activității depuse de fiecare preot și laic acolo unde își desfășoară activitatea. Pentru reușita acestui eveniment dorim să aducem mulțumiri doamnelor de la Reuniunea Mariană, în special doamnei Otilia Bălaș, care este și președinta organizației, părintelui Eduard Roman, administratorul Seminarului și vice-rectorului instituției, Eduard Fischer. (Biroul de presă al Episcopiei de Oradea)
(Sursa: EGCO.ro)
Imagini:

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 833, Ultimul acces: 2024-02-29 13:44:16