MediaSeven si Intercer va ofera informatii despre evenimente si biserici care transmit live - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

MediaSeven si Intercer va ofera informatii despre evenimente si biserici care transmit live

[2011-02-19]
MediaSeven.org si Intercer va pun la dispozitie un nou website dedicat evenimentelor live: mediaseven.intercer.net

MediaSeven.org este un proiect web pregatit de Mihaita Cristian Constantin (Bucuresti). In timp ce Mihaita lucra la acest website cu evenimente live, la Intercer pregateam ceva similar, ca adaugire la pagina "Live" de la Intercer Tv. Am hotarat sa colaboram pentru realizarea acestui website la adresa mediaseven.intercer.net .

Noul website contine articole, evenimente live, o lista a bisericilor adventiste care transmit live, posturi Tv, radio, muzica, video/filme, articole pe blog si altele.

Scop

Acest website a aparut din necesitatea de a aduce laolalta informatiile despre evenimentele live desfasurate in Biserica Adventista din Romania si strainatate. Din pacate, nu exista o organizare unitara a modului in care se fac transmisiile live. De aceea echipa noastra a petrecut ore bune cautand aceste informatii pe diferite canale de comunicare. Vom continua sa monitorizam aparitia de noi transmisii. De asemenea, dvs. ne puteti anunta la pagina de contact daca transmiteti evenimente live.

Dintre serviciile folosite de biserici pentru a transmite live amintim: Crestin.tv, LiveStream, UStream, Justin.TV si altele. De asemenea, alte organizatii ale bisericii, organizatii laice sau membri ai bisericii transmit ocazional sau regulat diferite programe si evenimente live.

La MediaSeven veti putea regasi intr-un singur loc toate aceste informatii si veti putea alege evenimentele si serviciile religioase pe care doriti sa le urmariti. Acolo unde este posibil am afisat si arhiva cu programe inregistrate, in caz ca nu puteti urmari evenimentul live.

Tv si Radio

Am inclus in lista noastra de posturi TV: Speranta Tv, Light Channel Tv, Hope Channel Tv, 3ABN si altele.

Puteti asculta online Radio "Programe Tineret". Vom include si alte programe de radio ulterior.

Newsletter

Noul website ofera si un newsletter la care va puteti inscrie adaugand numele si email-ul dvs. (gasiti formularul in partea stanga jos a paginilor). Veti primi in acest fel informatii pe email, oridecateori avem anuntat un eveniment live.

Adaugarea in lista de biserici

Suntem inca in lucru cu adaugarea listei de biserici. Daca biserica dvs. transmite live si nu este deja in lista noastra, va rugam sa ne contactati la pagina de contact pentru a ne trimite datele necesare.

Vizitati noul website la adresa:
http://mediaseven.intercer.net

Sursa: www.InterCer.net


Contor Accesări: 1211, Ultimul acces: 2024-04-16 00:52:16