Asezamant social filantropic sfintit in Arhiepiscopia Romanului si Bacaului - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Așezământ social filantropic sfințit în Arhiepiscopia Romanului și Bacăului

[2011-02-20]
Așezământul social filantropic „Sfinții Împărați Constantin și Elena” din Parohia băcăuană Siretu a fost inaugurat astăzi, 20 februarie, de Preasfințitul Ioachim Băcăuanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, printr-o slujbă de sfințire, informează Radio TRINITAS. Preasfinția Sa a oficiat apoi Sfânta Liturghie, în biserica parohială cu hramul „Sfinții Voievozi”, împreună cu un sobor de preoți și diaconi.
Centrul are o capacitate de 80 de locuri și vine în întâmpinarea nevoilor comunității locale.
„Așezământul social filantropic Sfinții Împărați Constantin și Elena vine să răspundă necesităților misionar pastorale și filantropice ale comunității din satul Siretu, fiind primul de acest gen din zonă. Așezământul a fost construit începând cu anul 2009 sub coordonarea preotului paroh Ciprian Gunea, susținut financiar de către autoritățile locale din comuna Letea Veche”, a mărturisit părintele inspector Constantin Gherasim.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 872, Ultimul acces: 2024-04-03 02:34:12