Intalnire catehetica la Parohia doljeana Predesti - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2023 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Întâlnire catehetică la Parohia doljeană Predești

[2011-02-21]
Parohia doljeană Predești a găzduit sâmbătă, 19 februarie, cu binecuvântarea Înalt Preasfințitului Irineu, o întâlnire catehetică pe tema 'Rolul familiei creștine în actualitatea socială', informează 'Ziarul Lumina', Ediția de Oltenia. Activitatea a fost coordonată de părintele Tuiu Stancu, parohul bisericii din Predești. Au fost prezenți peste 25 de tineri, membri ai Grupului Parohial 'Emanoil' - Predești. Din partea Arhiepiscopiei Craiovei a fost delegat să participe părintele Claudiu Porneală, consilier pe probleme culturale în cadrul Centrului Eparhial.
Întâlnirea se încadrează în ciclul de activități catehetice organizate prin 'Biroul de învățământ, catehizare și activități cu tineretul' din cadrul Arhiepiscopiei Craiovei, la nivelul parohiilor din cele șase protopopiate, pe parcursul anului 2011.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 2334, Ultimul acces: 2023-03-20 05:31:29