Sfintirea Cabinetului Stomatologic al Spitalului „Providenta” din Iasi - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Sfințirea Cabinetului Stomatologic al Spitalului „Providența” din Iași

[2011-02-23]
Cabinetul Stomatologic „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” al Spitalului „Providența” din Iași a fost sfințit aseară de Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Teofan, împreună cu Preasfințitul Părinte Calinic Botoșăneanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Iașilor, informează Radio TRINITAS.
La slujbă au participat alături de preoți și angajații unității spitalicești. La final, Înaltpreasfințitul Mitropolit Teofan a adresat un scurt cuvânt în care a subliniat noua etapă în care a intrat Spitalul Providența: „Această inițiativă se integrează în complexul spitalicesc mai larg care se află de multă vreme în ceea ce, ca pentru a folosi o terminologie biblică, putem numi ‘durerile nașterii’. După o frământare destul de mare de-a lungul anilor iată că acest copil numit Spitalul Providența se naște, el crește. Deja își arată roadele în miile de pacienți care au fost găzduiți, care au primit ocrotire medicală încât putem spune că nu este doar o inițiativă bazată pe hazard, ci totul este bine structurat având etape de parcurs, ținte de atins, iar cabinetul acesta stomatologic venit ca o surpriză întregește, înfrumusețează, adaugă un element suplimentar pe care noi, cel puțin deocamdată, din punct de vedere financiar nu ni l-am fi permis”, a spus Înaltpreasfinția Sa.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 752, Ultimul acces: 2024-03-02 19:37:18