Adunare AEOR, la Paris - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Adunare AEOR, la Paris

[2011-02-23]
Înaltpreasfințitul Părinte Iosif, Mitropolitul Ortodox Român al Europei Occidentale și Meridionale a săvârșit duminică, 20 februarie 2011, Dumnezeiasca Liturghie la Catedrala Mitropolitan㠄Sfinții Arhangheli” din Paris, împreună cu Înaltpreasfințitul Adrian (Hritcu), arhiepiscop onorific, unde părintele Jean Boboc (hirotonit preot în mai 2009) a primit binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Iosif pentru a primi spovedania credincioșilor, informează mitropolia.eu.
După Sfânta Liturghie, a avut loc adunarea generală a asociațiilor APCOR (Asociația pentru Practica Cultului Ortodox Român) și AEOR (Asociația Eparhia Ortodoxă Română a Europei Occidentale), adunare prezidată de Înaltpreasfințitul Iosif. În cadrul ședinței s-a discutat despre armonizarea statutelor asociațiilor cultuale cu cele ale Mitropoliei Ortodoxe Române a Europei Occidentale și Meridionale.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 749, Ultimul acces: 2024-03-03 08:27:08