Campanie antidrog lansata de Fundatia „Solidaritate si Speranta” a Mitropoliei Moldovei si Bucovinei - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Campanie antidrog lansată de Fundația „Solidaritate și Speranț㔠a Mitropoliei Moldovei și Bucovinei

[2011-02-23]
O campanie antidrog a fost lansată, astăzi, 23 februarie, la Iași, de Fundația „Solidaritate și Speranț㔠a Mitropoliei Moldovei și Bucovinei. Inițiatorii campaniei intitulate „Educația de la egal la egal” doresc să-i informeze pe liceenii din Iași cu privire la efectele nocive ale consumului de alcool și droguri.
O primă activitate s-a desfășurat, astăzi, la Grupul școlar „Anghel Saligny“, unde au avut două sesiuni de prevenire și informare a elevilor, după cum a informat pentru Radio TRINITAS, domnul Andrei Atudorei, consilier la Fundația „Solidaritate și Speranță”.
Campania Fundației ”Solidaritate și Speranț㔠se derulează prin Centrul „Sfântul Nicolae“ de consiliere și reabilitare a persoanelor dependente de alcool și alte droguri, în colaborare cu Direcția Județeană pentru Tineret și cu Asociația Studenților Creștini Ortodocși, filiala Iași.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 724, Ultimul acces: 2024-02-22 06:58:52