Examen de licenta la Facultatea de Teologie Ortodoxa din Sibiu - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2023 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Examen de licență la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Sibiu

[2011-02-23]
Studenții și masteranzii Facultății de Teologie Ortodox㠄Andrei Șaguna” a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu au susținut astăzi, 23 februarie, lucrările de licență și disertațiile, în cadrul sesiunii de iarnă. Comisia a fost prezidată de Mitropolitul Ardealului, Înaltpreasfințitul Părinte Laurențiu, care este și decanul instituției academice sibiene.
„Este sesiunea de rezervă în cadrul căreia cei care nu au susținut în vară, au avut posibilitate astăzi de a-și susține atât teza de licență, cât și teza de masterat. Am avut unsprezece masteranzi și nouă licențiați. Nădăjduim că lucrarea pe care o săvârșim noi profesorii și o împlinesc absolvenții noștri, să fie spre folos Bisericii noastre, spre slava Preasfintei Treimi”, a spus Înaltpreasfințitul Părinte Laurențiu, după cum informează TRINITAS TV.
După examen, absolvenții au depus jurământul de credință față de Biserica Ortodoxă Română. Au participat profesori, părinți și soții ale tinerilor teologi.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 547, Ultimul acces: 2023-03-17 02:19:15