Un nou depozit de colportaj in municipiul Ploiesti - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2023 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Un nou depozit de colportaj în municipiul Ploiești

[2011-02-23]
Arhiepiscopia Bucureștilor are un nou depozit de colportaj. Acesta a fost deschis de curând în municipiul Ploiești și pune la dispoziția celor interesați aceleași produse care se găsesc în depozitul de colportaj „Lumini de sărbători”, din Capitală: icoane, veșminte liturgice, obiecte de cult, tămâie, precum și cărți de rugăciuni, lucrări cu tematică teologică și cărți de cult.
„Arhiepiscopia Bucureștilor are în componența sa nouă protoierii dintre care pe Valea Prahovei sunt: Ploiești, Câmpina, Urlați și Vălenii de Munte. Așadar, pentru acei părinți și credincioși care doresc să achiziționeze obiecte de colportaj se pot adresa serviciului colportaj de la Ploiești, numele depozitului a fost dat de Preafericitul Părinte Patriarh Daniel sub titulatura de: Depozitul de colportaj „Lumini de sărbători 2” sau Ploiești. Avem doi angajați și un orar de funcționare între orele 8:00 și 16:00, program în care atât părinții parohi din valea Prahovei, cât și credincioșii se pot adresa angajaților noștri pentru a cumpăra produsele expuse la vânzare acolo. Avem aceleași obiecte ca și la depozitul central de la București, cu același tip de preț”, a spus ierom. Ioachim Bejenariu, Inspector Serviciul Colportaj al Arhiepiscopiei București, după cum informează TRINITAS TV.
Depozitul de colportaj „Lumini de sărbători 2” se află în Ploiești, pe Strada Mihai Bravu, nr. 105. Informații puteți afla la numărul de telefon 0733 712 105, sau prin email, la adresa depozituldecolportaj2@yahoo.com.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 960, Ultimul acces: 2023-03-21 07:33:48