Slujire Arhiereasca la Biserica „Sfintii Voievozi” din Botosani - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2023 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Slujire Arhierească la Biserica „Sfinții Voievozi” din Botoșani

[2011-02-27]
Sute de credincioși au participat astăzi, 27 februarie, la Sfânta Liturghie de la Biserica „Sfinții Voievozi” din Botoșani. Slujba a fost săvârșită de Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei. În cuvântul de învățătură Înaltpreasfinția Sa le-a explicat credincioșilor de ce trebuie să acorde o importanță deosebită faptelor și gesturilor pe care le săvârșesc.
„Faptele noastre ating și pe cei din jur, pe cei de aproape și pe cei de departe. Să luați aminte la tot ceea ce împliniți în viață pentru ca cei din jurul nostru să beneficieze de harul și binecuvântarea care izvorăsc dintr-o rugăciune, dintr-o metanie, dintr-o candelă aprinsă, dintr-un prunc născut, dintr-o cântare înălțată la Dumnezeu. De asemenea, să fim atenți la faptele rele, gândurile, invidiile, desfrânarea, avortul, înșelăciunea. Toate acestea nu ne privesc doar pe noi, privesc și viața copiilor noștri, a celor de aproape și a celor de departe”, a arătat Înaltpreasfinția Sa, după cum ne informează Radio TRINITAS.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 2617, Ultimul acces: 2023-06-01 07:53:15